Skip to main content

Voortgang erkenningsaanvraag

Hierbij een kleine update van onze erkenningsaanvraag.

We hebben vorige maand bijvoorbeeld nog een uitgebreide reeks extra vragen van justitie beantwoord ter ondersteuning van onze erkenningsaanvraag die nu in behandeling is. De dialoog is dus nog steeds op volle gang!

Vorige week is ons echter het resultaat van een WOB verzoek onder ogen gekomen. Hierin hebben we helaas wat discrepanties aangetroffen voor wat betreft het contact met de KNSA in zake de DLRA. Dat is zeker niet iets wat we ongemoeid zullen laten, maar gelukkig hangt de uitspraak van justitie aangaande onze aanvragen daar niet alleen vanaf. Echter, wanneer blijkt dat een negatieve uitkomst te veel gebaseerd is op het door de KNSA geschetste plaatje en diens advies zullen we daar uiteraard passende maatregelen op nemen.

Bij de notaris

Het is zover. De DLRA is officieel een vereniging. Ik liep onder een ladder door en struikelde bijna over een zwarte kat die voorbij liep toen ik naar binnen ging maar afgelopen "vrijdag de 13e" september hebben wij bij de notaris de statuten officieel ondertekend.

De aanmelding bij de KvK zou binnen een paar dagen geregeld moeten zijn. Daarna gaan we een bankrekening openen en kunnen we de aanmeldingen verwerken.

Lees verder

Oprichting DLRA

Na een eerste vergadering met een stelletje Long Range fanaten zijn we druk bezig met de oprichting van de DLRA. Peter Paul Voogt (voorzitter), Ruben Soeterman (secretaris) , Marcel de Oude (penningmeester) en de boyz van Pirosport als adviseurs zullen voornamelijk in het begin de kar gaan trekken voor de nieuwe vereniging. 

De statuten en huishoudelijke reglementen zijn opgesteld en de afspraak met de notaris is gemaakt. Er is een eerste opzet voor de website gemaakt (zie hier) zodat we iedereen van informatie kunnen voorzien en zodat geïnterreseerden zich in kunnen schrijven.

Lees verder